Program de concediu la 112. Ieri s-au primit cele mai puţine apeluri de când s-a înfiinţat serviciul de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul trimestru al anului 2011 la nivel naţional s-a înregistrat o medie zilnică de 12.190 apeluri adresate Poliţiei prin Serviciul de Urgenţă 112, iar în judeţul Timiş, zilnic au fost înregistrate aproximativ 100 apeluri de urgenţă.

02 mai a fost ziua cu cele mai puţine apeluri de urgenţă adresate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Din cele doar 38 apeluri de urgenţă înregistrate la nivelul instituţiei, peste 70 la sută au reprezentat urgenţe în mediul urban şi mai puţin de 30 la sută au fost adresate poliţiştilor din mediul rural.

Dintre acestea, 11 apeluri s-au referit la tulburarea ordinii şi liniştii publice - poliţiştii aplicând 12 sancţiuni contravenţionale, 4 semnalau accidente de circulaţie uşoare, iar 16 au privit alte sesizări. Din cele 31 de apeluri reale, în 29 dintre ele timpul de reacţie a fost de până la 10 minute.

"Mulţumim pe această cale cetăţenilor care au înţeles importanţa apelului de urgenţă 112 şi nu au irosit resursele care au putut fi gestionate în interesul celor care aveau cu adevărat nevoie", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă al IPJ Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite