Profesorii din Timişoara au primit promisiuni pentru al 13-lea salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii sindicatelor şi factorii de decizie din judeţ s-au întâlnit ieri la prefectură în cadrul Comisiei de Dialog Social. Liderul sindicatului Spiru Haret Timiş, Virgil Popescu a cerut lămuriri privind plata celui de-al 13-lea salariu pentru profesori.

Majoritatea profesorilor din Timiş au primit cel de-al 13-lea salariu. Singurii care nu au primit banii sunt profesorii din Timişoara. Pentru restul judeţului soluţia găsită a fost de a lua din banii pentru plata salariilor pe luna iunie, urmând ca la vară salariile pe iunie-iulie să fie plătiţi din banii pe octombrie. „În tot judeţul s-a folosit această metodă. Nu există riscul ca salariile să nu poată fi plătite în restul anului dacă se plăteşte acum cel de-al 13-lea salariu”, a spus şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş, Aurelian Cândea.

„Vrem o dată”

Cu ocazia discuţiilor, liderul de sindicat al profesorilor a primit asigurări că problema banilor pentru profesorii din Timişoara se va rezolva. „Când? Vreau o dată. Spuneţi-mi o dată la care se plăteşte. Dacă nu vom primi, veţi avea urători”, le-a transmis Virgil Popescu reprezentanţilor de la Finanţe şi Primărie. Termenul estimat de autorităţi pentru plata celui de-al 13-lea salariu este cel târziu 15 mai.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite