Elevii și Profesorii liceului de Poștă și Telecomunicații din Timișoara au dus protestul la Inspectoratul Școlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevarul - Protestul Elevilor liceului de posta si telecomunicatii timisoara
FOTO: Adevarul - Protestul Elevilor liceului de posta si telecomunicatii timisoara

Aproximativ 100 de reprezentanți ai liceului de Poștă și Telecomunicații au protestat marți la sediul Inspectoratului Școlar la județului Timiș împotriva unei posibile comasări al liceului de Poștă cu liceul C.F.R. Grupul format din elevi și profesori și-au strigat nemulțumirile în fața instituției în timp ce câțiva reprezentanți au fost invitați în biroul inspectorului general pentru discuții.

După un protest spontan al elevilor Liceului de Poștă și Telecomunicații din Timișoara, izbucnit, în urmă cu o lună, pe motivul unei posibile comasări între liceul de care aparțin cu liceul C.F.R., aceștia au amplificat forma de protest, ieșind să își strige nemulțumirile în stradă. Primul obiectiv a fost Prefectura Județului Timiș, unde protestatarii au scandat câteva minute, după care s-au deplasat în coloană la sediul Inspectoraului Județean. Înarmați cu pancarde și voie bună, tinerii elevi, coordonați atent de profesorii lor, au scandat în fața instituției lozinci împotriva comasării celor două licee. Reprezentanții Inspectoratului Școlar au invitat reprezentanți din rândul protestatarilor în birou pentru discuții la cald.

Protestul s-a desfășurat în limitele normalului, fără incidente, în timp ce elevii liceului de Poștă și Telecomunicații vor continua desfășurarea cursurilor la sediul de până acum, de pe strada Cicio Pop. Până la soluționarea problemelor de la conducerea lceului, elevii vor frecventa cursurile după orarul normal. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite