Elevii timişoreni de la liceul FS Niti învaţă cum să fie buni meseriaşi în Austria şi Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceenii de la „F.S. Nitti” au condus afaceri prin firme de exerciţiu
Liceenii de la „F.S. Nitti” au condus afaceri prin firme de exerciţiu

Elevii de la Colegiul Economic „F.S. Nitti” din Timişoara au primit aproximativ 100.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru a se bucura de oportunitatea de a fi instruiţi în Austria şi Italia. Peste 20 de liceeni din cadrul colegiului timişorean vor deveni meseriaşi, capabili să mulţumească orice european.

Tinerii vor pleca, în cursul lunii martie, la şcoli partenere, de profil economic, înscrise şi ele în programul „Leonardo da Vinci”, pentru a învăţa secretele profesionalismului predat în Europa.


„Pe lângă competenţele profesionale, avem în vedere şi îmbunătăţirea limbajului de comunicare în afaceri, dar în special vrem ca elevii să între în contact cu rigorile profesionale din Europa, pentru a face faţă cerinţelor de pe piaţa muncii din Uniunea Europeană”, a spus Gheorghiţa Boe, profesor coordonator al proiectului. Liceenilor le sunt asigurate toate condiţiile pentru a dobândi calităţi profesionale care să-i ajute să exceleze în domeniul în care se pregătesc să activeze. „Scopul principal al proiectului este să-i pregătim pe elevi pentru condiţiile de pe orice piaţă de muncă, şi din România, dar şi din Europa”, a continuat Gheorghiţa Boe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite