UPDATE Procurorii au descins la hoţii de aur din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Procurorii au făcut percheziţii, joi dimineaţă, în locuinţele mai multor timişoreni care erau suspectaţi că ar fi făcut parte dintr-un grup de spărgători. Mai multe persoane au fost reţinute.

Trupele speciale ale Poliţiei şi cele de la Serviciul de Investigaţii Criminale au făcut în această dimineaţă mai multe percheziţii în Timişoara, în locuinţele unor spărgători de locuinţe de lux, potrivit site-ului pressalert.ro. Spărgătorii îşi alegeau drept ţinte doar case unde ştiau că ar putea găsi sume foarte mari de bani sau bijuterii. De cele mai multe ori, intrau cu chei potrivite, iar înainte de asta supravegheau o perioadă ţinta.

Conform pressalert.ro, în urmă cu un an, aceiaşi hoţi reţinuţi azi au furat 47.000 de euro dintr-o locuinţă, iar anul acesta au furat un seif în care se aflau 1,5 kilograme de bijuterii şi 50.000 de lei. Printre cei ridicaţi în această dimineață pentru audieri este și Ion Ştefan, unul dintre condamnaţii din „lotul Odobescu“ la 19 ani şi jumătate de închisoare pentru omor, mai precizează sursa citată anterior.

Revenim cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite