Procurorii DNA „se distrează" de un an la clubul de fiţe Heaven: „Ancheta e aproape de final”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu exact un an, DNA începea ancheta pentru un teren dat de pomană discotecii de fiţe Heaven. Procurorii vizau mai mulţi angajaţi din Primăria Timişoara, care au închiriat un baza de la Heaven la preţ de nimic. Ancheta nu este gata nici acum.

„Adevărul de Seară” Timişoara dezvăluia în urmă cu un an că procurorii anticorupţie anchetează o afacere dintre Primăria Timişoara şi cel mai mare club de fiţe din Banat, în spatele căruia se află fostul miliţian Dorin Epure. Mai mulţi angajaţi din Primăria Timişoara, în frunte cu şeful Direcţiei de Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, sunt acuzaţi că au închriat clubului Heaven o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi au luat bani doar pentru 3.200. „Ancheta este aproape de final. Urmează să se dea o soluţie”, a declarat în această dimineaţă, Tamaş Shiffbeck.

Abonat la clădirile statului



În paralel cu ancheta, Primăria Timişoara a început deja procedurile de recuperare a sumelor pierdute, recunoscându-şi astfel vinovăţia. Chiria pentru Heaven a fost majorată de la 5.000 de lei lunar, la 8.732, iar în instanţă a fost deschis un proces de recuperare a sumelor impuse de Curtea de Conturi. Heaven Studio nu este singura afacere a fostului miliţian care funcţionează în instituţii publice. Discoteca Zambara, în hârtii „Centrul de Pregătire a Tinerilor”, funcţionează în Bastion, într-un spaţiu închiriat de la Consiliul Judeţean Timiş. Pentru cei 1.100 de metri pătraţi din Bastion, Epure plăteşte o chirie de 5.500 de euro lunar. De asemenea, Park Place, o altă discotecă deţinută de Dorin Epure, funcţionează într-un spaţiu închiriat de la Universitatea Politehnica. „A fost licitaţie, au fost mai multe firme care au participat. Am plătit chirie, nu am creat probleme”, a explicat Epure afacerile cu statul.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite