Prim-procurorul Zamfirescu a fost eliberat de Curtea Supremă de Justiţie după ce a fost prins cu şpaga în sertar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul Ciprian Zamfirescu, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, a fost eliberat azi de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după ce săpătmâna trecută a fost arestat pentru că a fost prins în timp ce luat 1.000 de euro şpagă de la reprezentanţii unei firme de securitate.

Prim-procurorul Parchetului din Sânnicolau-Mare a declanşat un scandal de amploare în Timiş după ce a fost reţinut de procurorii DNA, fiind acuzat că a luat 4.500 de euro pentru a-şi exercita influenţa la multinaţionala Zoppas, în vederea încheierii unui contract între societate şi o firmă de pază. Magistraţii l-au arestat joi pe Zamfirescu, iar astăzi s-a judecat recursul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. "S-a admis recursul clientului meu şi judecătorii au dispus eliberarea sa, cu interdicţia de a păsări ţara", a spus avocatul Arcadie Anastasescu.

Zoppas ia atitudine

Managementul societăţii Zoppas a luat atitudine în urma scandalului în care societatea a fost târâtă şi respinge cu tărie legătura cu prim-procurorul. „Conducerea Zoppas respinge cu tărie faptul că ar fi implicată în această arestare care ar avea legătură cu schimbarea firmei care asigură paza companiei noastre. Compania Zoppas este suficient de solidă, cu un management performant şi nu are nevoie de cineva care să-i spună cu ce furnizori să lucreze”, arată comunicatul societăţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite