Procesul mafiei imobiliare: Francisc Kelemen, operat la nas, Ionelaş Cârpaci, disperat să plece din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ionelas Cârpaci
Timişoara: Ionelas Cârpaci

Astăzi a fost un nou termen în dosarul mafiei imobiliare, în care terenurile Primăriei Timişoara au fost luate cu acte false. Chiar dacă dosarul a fost trimis în instanţă de un an, judecata pe fond a fost amânată din nou, fiind, se pare, ultima amânare.

Avocaţii şi inculpaţii din dosarul mafiei imobiliare au reuşit să obţină o nouă amânare în dosarul în care sunt judecaţi Ionelaş Cârpaci, Francisc Kelemen, Teodora Noţingher şi alte şapte persoane printre care patru funcţionari publici. În această lună se împlineşte un an de când a început procesul. Cu toate acestea, procesul a fost împotmolit din motive „de procedură”. De asemenea, amânările au mai fost provocate şi de lipsa unor avocaţi sau inculpaţi, care au invocat motive de sănătate. La termenul de azi, marele absent a fost Francisc Kelemen, care a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unei deviaţii de sept şi a rinitei cronice.

Cu ocazia procesului de astăzi, avocaţii baştanului Ionelaş Cârpaci nu au ratat ocazia de a cere ridicarea interdicţiei de a părăsi localitatea pentru inculpatul Ionel Sandner. Sentinţa referitoare la interdicţia impusă lui Ionelaş a rămas în pronunţare. De asemenea, judecătorul le-a pus în vedere avocaţilor şi părţilor din dosar că la următorul termen nu mai are voie să lipsească nimeni şi cel mai probabil vor începe audierile.

Vezi care au fost motivele repetatelor amânări din procesul mafiei imobiliare, dar şi care este soluţia dată în cazul lui Ionelaş în săptămânalul ADS, care apare joi la chioşcuri.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite