Prins fără carnet la volan, un bărbat a declarat că a vrut doar să verifice maşina proaspăt reparată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii patrulează mai mult în mediul rural
Poliţiştii patrulează mai mult în mediul rural

Nu a vrut să conducă maşina, ci doar să verifice dacă aceasta a fost bine reparată - susţine un individ prins de poliţiştii din Timiş în timp ce se afla la volanul unui autoturism, fără a avea însă carnet.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget au finalizat rechizitoriul şi au dispus trimiterea în judecată a individului. "La data de 11 ianuarie 2011, aflându-se pe raza localităţii Coşava, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Curtea au observat un autoturism cu numere străine care se deplasa dinspre DN 68A spre centrul localităţii. Au procedat la oprirea acestuia în scopul efectuării de verificări. Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul auto, C.I.D., a prezentat cartea sa de identitate şi certificatul de înmatriculare al maşinii, declarând că nu posedă permis de conducere de nicio categorie", au arătat procurorii.

Fiind audiat, învinuitul a recunoscut că a condus autovehiculul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, în apărare arătând că a urmărit doar să îl testeze, după ce l-a reparat. Totodată, bărbatul a afirmat că regretă că a încălcat legea. Judecătorii vor decide acum pedeapsa pe care o va primi pentru că s-a urcat la volan.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite