Prins de poliţie după ce a "uitat" să plătească la benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii în acţiune
Poliţiştii în acţiune

O patrulă mixtă de poliţie şi jandarmeriei au oprit în trafic, în Calea Aradului, o maşină al cărei şofer, a „uitat” să plătească, după ce şi-a făcut plinul la maşină.

Şoferul a fugit în trombă a după ce a alimentat la benzinăria Petrom Corneşti, cu doi dintre angajaţi în urmărirea lui. Cei de la benzinărie nu au reuşit să-l oprească în trafic şi au sunat la 112 solicitând spijinul forţelor de ordine. Astfel, la intersecţia dintre Calea Aradului cu str. Miresei, conducătorul autoutilarei dată în urmărire a fost oprit şi identificat ca fiind Ioan Cosmin M. de 25 de ani, cu domiciliul în comuna Sugag  (judeţul Alba).

Dosar penal pentru furt calificat

Fugarul a declarat poliţtilor că după ce şi-a alimentat maşina cu motorină în valoare de 300 de lei, a mers la casa de marcat pentru a-şi achita combustibilul. Motivând casierului că nu are cardul la el, acesta s-a reîntors la maşină şi ştiind de fapt că nu are bani, s-a urcat repede la volan şi a plecat în trombă spre Timişoara.
         
A observat că este urmărit de cei din staţia de benzinărie, dar nu i-a păsat de intervenţia acestora. A fost oprit însă de poliţişti, iar pentru fapta sa poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite