Prins cu permisul suspendat, la volanul unei maşini neînmatriculate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat rechizitoriul şi au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat prins la volanul unui autoturism neînmatriculat, cu permisul de conducere suspendat.

„S-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Andrei Paveliuc, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi având suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice", a menţionat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Din probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale rezultă că, în data de 8 aprilie 2009, inculpatul a condus un autoturism marca VW Golf pe Calea Aradului din Timişoara, fiind oprit de către un echipaj de poliţie pentru un control de rutină. Cu această ocazie, s-a constatat că autoturismul la volanul căruia a fost surprins nu era înmatriculat în circulaţie.

Ulterior, în 30 aprilie 2010, bărbatul, care deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat ca urmare a faptei comisă în aprilie 2009, a fost depistat conducând un autoturism VW Golf pe DJ 69.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite