Prins beat la volan, un bărbat a abandonat maşina şi a încercat să fugă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat bine băut la volan şi a speriat localnicii din localitatea timişeană Chevereşul Mare. Când aceştia au chemat poliţiştii, individul a abandonat maşina şi a fugit.

Bărbatul are 33 de ani şi este din Chevereşul Mare. Serile trecute, localnicii au observat cum individul serpuieşte cu maşina pe drumuri. Speriaţi ca nu cumva să lovească pe cineva, oamenii au sunat la 112, să cheme în ajutor poliţia. La vederea agenţilor de circulaţie, în loc să oprească la semnalele acestora, tânărul a apăsat mai tare pedala de acceleraţie. S-a oprit în faţa unei case şi a încercat să se ascundă în interior, însă a fost imobilizat de oamenii legii. Pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat o valoare de 0,74 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Individul a fost dus la spital, pentru analize medicale şi s-a ales cu dosar penal.

Un alt tânăr prins zilele acestea băut la volan nici măcar nu are carnet de conducere. Puştiul, de 18 ani, din Dudeştii Noi, a fost depistat pe o stradă din Timişoara. Etilotestul i-a indicat o valoare de 0,26 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite