Primul număr al săptămânalului ADS Timişoara s-a vândut ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exclusivităţile, reportajele şi investigaţiile, alături de ghidul tv, i-au atras pe cititori, care au decis să cumpere noul săptămânal de la prima oră a dimineţii. Cititorii sunt mulţumiţi de noul produs şi se declară fani devodaţi.

Primele numere ale noului săptămânal s-au vândut încă din momentul în care s-au deschis standurile de ziare. "Am aşteptat cu nerăbdare să se facă joi ca să vă cumpăr. Trecerea de la un ziar gratuit la unul pe bani mi se pare de bun simţ. Am răsfoit ziarul, am găsit subiecte care mi-au atras atenţia, iar acum aştept să ajung acasă ca să citesc fiecare pagină în parte. Vă mulţumesc pentru că existaţi", a spus Ioan Ieran, în vârstă de 80 de ani.

Cititorul a adus la redacţia ADS Timişoara, care este situată pe strada Mercy, numărul 3, o scrisoare de mulţumire în numele asociaţiei de locatari pentru existenţa Adevărul de seară Timişoara.

image

În drum spre locul de muncă, Liliana Mureşan, în vârstă de 32 de ani, s-a oprit pentru a cumpăra primul numărul al săptămânalului ADS Timişoara. "Am aşteptări mari de la noul săptămânal. Din titlurile de pe prima pagină îmi dau seama că s-a păstrat standardul de calitate. A fost o surpriză plăcută faptul că săptămânalul are şi un ghid tv", a spus Liliana Mureşan.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite