În Timişoara se deschide primul magazin de suveniruri cu simbolurile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numeroşii turişti străini care vizitează Timişoara au de acum de unde achiziţiona suveniruri despre oraş. Primul magazin de suveniruri se va deschide curând, în centrul oraşului.

Iniţiativa aparţine unui bănăţean get-beget, care, supărat că oraşul său de baştină nu este promovat suficient, a decis să deschidă un magazin cu suveniruri. „De fiecare dată când voiam să cumpăr ceva legat de Timişoara nu găseam. Găseam în magazinele din oraş farfurii cu castelul lui Dracula, de nimic legat de Timişoara”, a declarat Cristian Colojoară.

Printre produsele înscripţionate se află căni, farfurii, vaze, tricouri, şepci, ceasuri de perete şi multe alte obecte. În afara Catedralei, de altfel singurul obiectiv turistic promovat până în prezent, suvenirurile lui Cristian Colojoară au desene cu Domul Catolic din Piaţa Unirii, Muzeul de Artă, Opera, Castelul Huniazilor şi multe alte clădiri istorice din oraş. „Am participat la Târgul de Crăciun şi la Târgul de Paşte şi pot să spun că oamenii erau interesaţi de suveniruri. Am observat atunci că sunt foarte mulţi străini în oraş”, a mai spus Colojoară.

Magazinul se va deschide la începutul săptămânii viitoare, pe strada Lucian Blaga, din centrul oraşului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite