Primul Crăciun cu zăpadă la Atlanta pentru Edina Gallovits

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edina Gallovits
Edina Gallovits

Jucătoarea de tenis din Timişoara s-a oprit din pregătirile pentru Australian Open, primul turneu din 2011. Edina şi-a petrecut sărbătorile de iarnă la Atlanta, alături de soţul ei, americanul Bryce Hall.

Anul 2010 a fost unul din cele mai bune pentru jucătoarea de tenis Edina Galloviots. Atât pe plan sportiv cât şi pe cel personal. Actualul număr 76 în clasamentul WTA, timişoreanca va încheia sezonul pentru prima dată printre cele mai bune 80 de jucătoare ale lumii. În 2010, Edina a ajuns de două ori în semifinalele unor turnee WTA şi a câştigat trei concursuri ITF. Pe plan personal, Edina s-a căsătorit cu iubitul ei, americanul Bryce Hall, nimeni altul decât managerul ei.

Zăpadă de Crăciun

Edina Gallovits nu a avut timp să vină de sărbători la Timişoara, fiind preocupată cu pregătirile pentru Australian Open, primul turneu important din 2011. Ea s-a antrenat la Miami şi Sarasota, iar de Crăciun a revenit la Atlanta, pentru a petrece alături de familie şi soţ.
“De Crăciun am venit acasă la Atlanta. Am petrecut cu sora mea, soţul ei şi nepoţica. Au venit ei la noi şi am vorbit cu părinţii şi bunicul pe Skype. Am văzut ce a primit fiecare şi cam atât”, ne-a declarat Edina Gallovits.


Edina Gallovits şi Briyce Hall jpeg

Timişoreanca a avut parte de primul Crăciun cu zăpadă în Atlanta. “A fost mişto pentru că în Atlanta e foarte rar zăpadă.  Acuma a fost chiar de Crăciun”, a mai spus Edina.

Două titluri la dublu

În 2010 a câştigat primul ei titlu WTA la dublu, la Copa Sony Ericsson Colsanitas din Bogota (Columbia). Împreună cu partenera ei, argentiniana Gisela Dulko, a învins în finală, în două seturi, perechea Olga Savciuk- Anastasia Iakimova (Ucraina - Belarus).
În septembrie 2010, Edina Gallovits a obţinut al doilea trofeu al carierei, tot la dublu, câştigând turneul de la Guangzhou, în China, la care a făcut pereche cu Sania Mirza din India. Ea a ajuns şi îm semifinala turneului de simplu, din China. La Roland Garos şi US Open a fost eliminată în calificări, iar la Wimbledon a ajuns până în turul al II-lea.



Până la sfârşitul acestui an, în urma unui clasament realizat de WTA, Edina Gallovits a strâns din tenis aproape 500.000 de dolari.

Edina Gallovits

Cea mai bună clasare: locul 54 

Poziţia cea mai bună ocupată de Edina Gallovits în clasamentul mondial până în prezent este 54, pe care s-a clasat în 28 aprilie 2008. La juniori a reuşit să ajungă a şaptea în lume, jucând în finala celebrului turneu Orange Bowl Championships. Nu a câştigat nici un turneu WTA la simplu, dar a prins finala turneului de la Barcelona. A ajuns în finala turneului de la Charleston la dublu, în aprilie 2008, făcând pereche cu bielorusa Olga Govortsova.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite