Primarul şantajat de Pârv şi Dan Diaconescu: „Dacă se poate să-mi dea banii înapoi, bine, dacă nu, să-şi ia medicamente de ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul localităţii arădene Zărand, Ion Moţ, a mărturisit pentru „Adevărul” cum a fost şantajat cu caseta pe care nu a văzut-o niciodată şi ce aşteptări are de la ancheta care îi vizează pe Doru Pârv şi Dan Diaconescu.

Primarul susţine că şantajul a început după ce a apelat la serviciile de clarviziune ale lui Pârv. Moţ spune că a fost contactat de Pârv, care l-a ameninţat că are imagini compormiţătoare pe o casetă video, care va fi difuzată pe OTV, dar că în schimbul unei sume de bani ar interveni pe lângă Dan Diaconescu să nu difuzeze acele imagini.

Vraciul Doru Pârv reuşeşte să câştige mii de euro cu doar şapte ani de şcoală

ASCULTĂ mărturia primarului din Zarand care spune cum a fost racolat şi "vrăjit" de clarvăzătorul Doru Pârv şi senzaţionalul Dan Diaconescu

„Sincer, nu ştiu ce conţine acea casetă. Le-am spus că nu am bani. Tot din două în două săptămâni dă-ne, dă-ne. Am cerut bani împrumut şi m-am săturat să le dau. Pentru ce să le dau? Să se plimbe Dan Diaconescu şi Doru Pârv cu iahtul. Sincer nu ştiu ce conţine acea casetă”
, a spus primarul.

Mi-au cerut bani pentru sediul OTV

image

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Acesta susţine că nu a discutat niciodată cu bossul de la OTV, ci numai cu clarvăzătorul Pârv. „Singurul cu care am vorbit a fost Doru Pârv. Mi-a cerut bani pentru sediul OTV-ului. Am căzut de fraier, ce să fac?”, a mai spus Ion Moţ. Primarul a adăugat că nici nu îl interesează ce se întâmplă cu Dan Diaconescu şi Doru Pârv atâta timp cât e lăsat în pace. „Nu vreau să le fac rău, doar să mă lase în pace. Dacă vor să îmi dea banii înapoi bine, dacă nu, să îşi ia medicamente de ei”, a mai completat Moţ. Apropiaţi ai primarului susţin că soţia acestuia este internată în spital cu problememedicale, fără a putea spune despre ce este vorba.

image

Primarul şantajat de televiziunea poporului: „M-a votat poporul”

Ion Moţ are 45 de ani şi este primar de 16 ani în Zărand. „Pe mine m-a votat poporul. Eu din 1994 sunt primar. Oamenii te aleg dacă faci ceva în sat”, a spus primarul. În afară de munca în administraţie, acesta creşte 1.300 de oi. Aşa explică edilul şi averea pe care a făcut-o. „La animalele mele şi ce am eu aş putea să am de şapte ori atât. Ia calculează în fiecare an, de la 1.300 de oi să vinzi un miel, nu doi, plus brânza, plus lâna”, a spus Moţ. Acesta are un jeep şi un Logan, dar fiul său are un Mercedes ML şi o spălătorie. Potrivit unor vecini, fiul primarului este profesor de informatică şi student în Arad.



Gurile rele din sat spun că primarului îi plac femeile şi are probleme conjugale. „La ce bărbat nu-i plac femeile?”, a spus un localnic mândru de primarul său. Vecinii mai săraci ai primarului îl apreciază pentru ce a făcut în comună. „Dacă nu era bun, nu îl alegeau oamenii. Dacă am văzut că ne face şi se îngrijeşte, cine i-a avut grija”, a spus Viorel Marciuc, unul din cei 1.700    de localnici din Zărand.
Florea Gârbovan (foto) are 84 de ani şi fumează câte 16 ţigări pe zi încă din armată. Bătrânul vede fără ochelari să pună aţa în ac şi nu scapă din privire nici realizările primarului. „Aici nu puteai intra. Ne-a pietruit drumul, ne-a băgat apă. Acuma pădure fără uscături nu există”, a spus Florea Gârbovan. Oamenii au mai spus că în curte primarul are şi un iaz cu peşti pe care-i frrige la chefurile cu consilierii.

image
image

Citiţi şi:

EXCLUSIV Scandal cu înjurături într-o biserică din Slobozia

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite