Primarul din Deta se scuză pentru răfuiala cu săbii: "Nu voi fi alături de dumneavoastră de Zilele Oraşului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Roman, primarul oraşului Deta, a trimis o scrisoare cetăţenilor săi, în care îşi cere scuze pentru scandalul în care a implicat întreg oraşul. Edilul dă vina pe mass-media şi opozanţii săi politici pentru amploarea pe care a luat-o evenimentul.

"În primul rând, vreau să-mi cer scuze faţă de dumneavoastră pentru scandalul iscat după altercaţia în care au fost implicaţi şi cei doi fii ai mei" - aşa începe scrisoarea semnată de primarului oraşului Deta, Petru Roman. Pe o pagină, edilul spune că ceea ce s-a întâmplat a fost efectul presiunii mediatice şi că cei care l-au contestat au pus o pată peste oraşul Deta.

Astăzi încep şi zilele oraşului Deta, unde primarul a anunţat că nu va participa din cauza celor întâmplate, însă susţine, în scrisoare, că nu va renunţa la scaunul de primar şi că va "servi" în continuare.

Fiul său, Bogdan Roman, este în continuare căutat de poliţişti după ce sâmbătă, 25 iulie, a fost implicat într-o bătaie cu săbii la o terasă în Deta, iar trei oameni au ajuns la spital. Călin Roman, fiul cel mic al primarului, este în arest prevenitv după acel scandal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite