Primarul Gheorghe Ciuhandu face dezvăluiri despre licitaţiile şi lucrările la drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciuhandu promite dezvăluiri spectaculoase
Gheorghe Ciuhandu promite dezvăluiri spectaculoase

Edilul Timişoarei a anunţat pentru astăzi o conferinţă de presă în care prezintă nereguli din proiectele de infrastructură şi şmecherii de la licitaţii. Aflat în conflict cu primăria, patronul Izometal Confort, Georgică Cornu nu se simte vizat.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a intervenit telefonic săptămâna trecută la o emisiune de la televiziunea patronată de omul de afaceri Georgică Cornu şi a spus că în conferinţa de presă de mâine va face dezvăluiri privind lucrările la drumuri executate de anumite firme. „O să susţin conferinţa de presă aşa cum am anunţat-o. Eu merg pe realităţi şi vi le comunic. Spun ceea ce ştiu şi constat. Este vorba de lucrări de infrastructură”, a spus aseară primarul Gheorghe Ciuhandu.

Cornu contraatacă


„Nu mă simt vizat. Nu aş avea de ce. Situaţiile cu drumurile au apărut unor prostii pe care le-au făcut cei de la primărie. Există două expertize care arată foarte clar punctele care nu s-au respectat la licitaţii”, a spus Cornu. Referitor la dezvăluirile de mâine, omul de afaceri se aşteaptă la ce o să declare primarul. „ Probabil o să bată monedă pe lucrarea de pe Rebreanu. Acolo lucrarea a fost executată conform proiectului. Documentaţia a fost respectată. Acolo e vorba de trafic, de temperaturi. Chiş Culiţă la vremea respectivă nu a vrut să le înţeleagă”, a spus Cornu.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a urmări dezvăluirile primarului şi efectele pe care le atrag

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite