Primarul Ciuhandu, sătul să ia şuturi pentru drumuri proaste: „Gata cu heirupismul. Nu mă interesează niciun fel de scuză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Primăriei Timişoara, în frunte cu primarul Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Sorin Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii firmelor de construcţii care lucrează în Timişoara. Primarul le-a dat drumarilor un ultimatum.

Tonul discuţiilor dintre reprezentanţii primăriei şi firmele de construcţii devine tot mai tensionat din cauza lucrărilor proaste, pentru care primăria este criticată. Edilul oraşului, Gheorghe Ciuhandu, aruncă toată responsabilitatea în curtea firmelor. „Dumneavoastră aveţi în Primărie un paratrăznet, care vă dă bani, dar în schimb încasează toate şuturile. Această situaţie trebuie să se termine. Dacă v-aţi angajat să faceţi acest lucrări, atunci trebuie să terminaţi cu heirupismul”, a transmis primarul.

„Degeaba explic că nu a fost vremea bună”


Potrivit lui Ciuhandu, există străzi făcute în urmă cu trei luni, care acum sunt pline de gropi. „Toate reparaţiile le veţi face pe banii dumneavoastră, iar dacă nu vă convine acest lucru puteţi să vă retrageţi, deoarece sunt sigur că vom găsi alte firme dornice să lucreze la modul serios”, a mai spus Ciuhandu, care a cerut ca până la mijlocul lunii aprilie să se circule ca în palmă prin oraş. „Nu mă interesează nici un fel de scuză. Eu degeaba le explic oamenilor că vremea nu a fost bună – pe om nu-l interesează argumentele astea, ci să nu îşi strice maşina. Problema mea este ca lucrările pe care v-aţi angajat să le faceţi să fie bine făcute şi terminate la timp”, a mai spus Ciuhandu. Inspectorii din Primăria Timişoara au veirificat străzile din oraş şi au descoperit peste 300 de nereguli pentru care au dat amenzi de 165.000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite