Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a devenit şef de galerie la Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu cu eşarfa violetă
Nicolae Robu cu eşarfa violetă

Dezamăgit de atmosfera de pe stadionul „Dan Păltinişanu”, la derby-ul Poli-UTA (1-1), Nicolae Robu face recrutări pentru lideri de galerie

La primul meci din acest sezon, Poli Timişoara s-a întâlnit cu una din rivalele istorice, UTA. Dacă în trecut atmosfera de la aceste derby-uri erau incendiare şi se jucau cu arena plină, la meciul de luni a fost linişte şi doar 5.000 de spectatori. Peluza Sud a fost goală, având în vedere că suporterii galeriei Commando Viola, care a scris pagini de istorie în România, despre fenomenul ultras, au întors spatele proiectului gândit de primarul Nicolae Robu.

Fanii alb-violeţii au devenit susţinătorii echipei ASU Poli, care evoluează în liga a V-a, unde, până acum au făcut spectacol în afara terenului, pe teren propriu sau în deplasare.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a decis să pună umărul la crearea unui nou nucleu de suporteri care să facă atmosferă la meciurile celor de la ACS Poli. Astfel, Robu, un obişnuit al comunicării pe reţelele de socializare, a făcut un anunţ pe Facebook.

„Dragi prieteni, noua echipă Poli a Timişoarei - ACS Poli - începe recrutările pentru a-şi constitui o galerie demnă de o echipă de Liga a II-a care are drept obiectiv promovarea în Liga I, demnă de tradiţia Politehnicii Timişoara în ale galeriilor. Vă rog să ne ajutaţi în constituirea ei, răspunzând următorului chestionar”, a postat Nicolae Robu.

Acesta îi întreabă pe postaci dacă doresc să facă parte din galerie ca lideri, ca simpli membri sau vor să fie doar simpli spectatori pe stadion. De asemenea, Robu vrea să ştie şi cine nu vrea să meargă la meciurile ACS-ului.

Deocamdată răspunsurile sunt surprinzătoare: 51 de persoane au spus că nu vor mai călca pe stadion, şase vor să fie şefi de galerie, nouă membri în galerie şi 12 vor să fie doar spectatori pe “Dan Păltinişanu”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite