Primarul Nicolae Robu vrea să desfinţeze Telpark: "ADP este o instituţie în care eu nu am încredere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul Telpark este hulit de mulţi dintre timişoreni
Sistemul Telpark este hulit de mulţi dintre timişoreni

Edilul şef al Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, a declarat că are în vedere înlocuirea Telpark cu un alt sistem de parcare cu plată. În luna septembrie, va avea loc un audit intern la ADP

Una din schimbările pe care le are în vedere primarul Nicolae Robu vizează activitatea ADP. Acesta a declarat că intenţonează să desfinţeze sietemul Telpark, administrat de ADP şi să implementeze în Timişoara un nou sistem de parcare cu taxă, care să fie subordonată direct Consiliului Local.

„Voi analiza în luna septembrie activitatea de la ADP, unde vor urma restructurări. Deocamdată urmează să se realizeze un audit intern. ADP este o instituţie în care eu nu am încredere, se vor modifica organigramele de acolo. Telparkul trebuie desfinţat, dar despre acest lucru vom discuta în septembrie. Mă nemulţumeşte că ani de ani zile ADP încasează bani mulţi de la cetăţeni, dar nu reuşeşte să facă ceva util şi semnificativ pentru timişoreni”, a declarat Nicolae Robu.

În altă ordine de ei, primarul spune că s-a intrat în linie dreaptă pentru construirea a cinci parcări subterane în Timişoara. „S-a aprobat să se realizeze cinci parcări subterane în zona centrală. Vreau să îi dăm drumul cât mai repede la reabilitarea centrului istoric, acesta urmând să devină pietonal. Aşa că şoferilor trebuie să li se asigure o alternativă pentru parcare”, a mai spus Robu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite