Primăria se laudă cu 2.500 de parcări construite în acest an. Se resimt în oraş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema parcărilor din Timişoara este în continuare una extrem de arzătoare. Lipsa locurilor de parcare duce la adevărate lupte de supravieţuire, uneori chiar la propriu. Reprezentanţii Primăriei Timişoara se laudă în acest an cu 2.500 de locuri de parcare, dintre care 1.500 sunt noi.

Primăria Timişoara a transmis un comunicat de presă în care arată că în 2010 au fost construite locuri de parcare, atât tradiţionale, cât şi ecologice. De asemenea, reprezentanţii Primăriei arată că 958 de locuri de parcare au fost reamenajate. „Anul acesta au fost amenajate 727 de locuri noi de parcare în sistem tradiţional şi încă 204 sunt în lucru. În plus au fost amenajate 557 de noi locuri de parcare ecologică”, arată comunicarea Primăriei Timişoara.

Acelaşi document arată că în zona Circumvalaţiunii s-au reamenajat 435 de locuri de parcare şi au fost amenajate 134 de locuri de parcare pe strada Circumvalaţiunii, 63 pe strada Amforei şi 36 pe strada Labirint. „De asemenea s-au reamenajat parcări ecologice pe strada Teiului, Stelelor şi Ulmului”, mai arată reprezentanţii Primăriei Timişoara.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite