Primăria Timişoara angajează doi consilieri pentru atragerea fondurilor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au anunţat, astăzi, scoaterea la concurs a două posturi de consilieri la Serviciul Proiecte cu Finanţare Internaţională. Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 iunie.

Primăria Timişoara organizează în data de 24 iunie un concurs pentru două posturi vacante de consilier la Serviciul Proiecte cu Finanţare Internaţională. Potrivit anunţului postat pe site-ul Primăriei Timişoara, candidaţii trebuie să prezinte mai multe documente, printre care: copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, cazierul judiciar, adeverinţă de sănătate şi declaraţie pe propria răspundere că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. „Copiile actelor se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs”, au mai arătat reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Bibliografia se ridică de la sediul instituţiei din Timişoara, C.D. Loga numărul 1, Serviciul Resurse Umane – camera 8 (parter). Informatii suplimentare la telefon: 0256-408352.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite