Prima înfrângere pentru "Leii din Banat": "U" Cluj - BC Timişoara 85-68

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Timişoara a suferit prima înfrângere din acest sezon al diviziei A pe terenul campioanei, Universitatea Cluj, 68-85. Antrenorul Predrag Badjnarevici a resimţit absenţa lui Sarovici.

Ardelenii au câștigat toate cele patru sferturi (22-19, 19-17, 19-13, 25-19) și s-au desprins în partea a doua a partidei. Antrenorul BC Timișoara, Predrag Badnjarevic, spune că echipa a jucat mult sub nivelul obișnuit.

Nu am jucat așa cum am fi putut juca la Cluj. Principala cauză a acestui eșec este numărul mare de mingi pierdute. De asemenea, am resimțit absența lui Sarovic și nu am găsit soluții pentru înlocuirea sa”, a declarat Predrag Badnjarevic.

Dykes a marcat 29 de puncte pentru U, în vreme ce fostul jucător al alb-negrilor, Branko Cuic a reușit doar 8 puncte, 7 recuperări și două pase decisive pentru BCT. “Mi-a fost foarte greu să joc iîmpotriva foştilor colegi. S-a şi văzut acest lucru în evoluţia mea”, a spus Cuic.

Următorul meci al celor de la BC Timişoara va avea loc vineri, de la ora 18.00, cu CSM Oradea. „În meciul următor cu Oradea, vrem să arătăm că am înțeles ceva din această înfrângere și din aceste două luni de pregătire pe care le avem împreună. Nu se poate să repetăm evoluția de la Cluj, ci trebuie să ne redresăm în jocul din etapa a treia”, a mai spus Badjnarevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite