Prietenia fanilor rapidişti şi timişoreni, păzită cu străşnicie de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă relaţia dintre suporterii Politehnicii Timişoara şi cei ai Rapidului este una amiabilă, iar eventuale incidente sunt aproape imposibile, nu mai puţin de 400 de oameni vor asigura ordinea la partida din această seară.

Meciul Poli - Rapid, care va începe la ora 20.30, este considerat unul cu grad de risc ridicat prin prisma numărului mare de oameni care este aşteptat la stadionul "Dan Păltinişanu". Din acest motiv, nu mai puţin de 250 de jandarmi for fi prezenţi în preajma arenei, iar în interiorul acesteia vor fi la datorie 150 de agenţi de pază de la firma cu care Poli Timişoar are contract, conform reglementărilor în vigoare.

Aproximativ 500 de suporteri rapidişti sunt aşteptaţi în această seară la Timişoara, în timp ce gazdele pregătesc derby-ul ca de obicei, cu mesajele şi coregrafia de rigoare. "Există prietenii la nivel de galerie. Unii ne dăm pur şi simplu mâinile pe stradă, dar anumite grupări s-au apropiat mai mult. Se fac chefuri împreună, sunt timişoreni care se duc la Bucureşti, de la ei vin des la Timişoara. Aceată prietenie face parte din istoria noastră", a spus Ema Cernescu, unul dintre liderii Peluzei Sud timişorene.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite