Pretenţiile lui Remy Bonjasky ca să vină la Timişoara: bani, un buchet de lalele negre şi un bucătar surinamez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii galei K1 din Timişoara, la care Remy Bonjasky urmează să fie invitat special, au avut dureri de cap pentru a onora toate pretenţiile vedetei. În aparenţă cererile starului K1 par simple, dar organizatorii trebuie să se complice pentru a face rost de un buchet de lalele olandeze negre, iar camera de hotel din Timişoara să fie neagră.

"E destul de complicat să îl aduci pe Remy Bonjasky la Timişoara. Am negociat câteva luni bune ca el să vină în ţara noastră. A trebuit să fac parte dintr-o elită a sportivilor şi antrenorilor de K1 până să apuc să îl invit. Remy Bonjasky a fost extrem de încântat să audă cât de iubit e în România şi că K1 prinde tot mai mult teren", se destăinuie promotorul Charlie, unul dintre organizatorii galei K1 din Timişoara.

Ca orice vedetă, şi Remy Bonjasky a avut o serie de cereri înainte să accepte invitaţia la gala din oraşul de pe Bega. Pe lângă bilete business de avion pentru stafful lui,  Bonjasky a cerut să aibă un hotel întreg la dispoziţia lui şi a celor care fac parte din echipa lor. În plus, cum este fan al culorii negre, vedeta a cerut ca şi în camera de hotel să se regăsească culoarea lui preferată. În plus, e obligatoriu ca organizatorii români să facă rost de cel puţin un buchet de lalele olandeze negre.

Onorariul lui Remy Bonjasky este secret, dar suma pe care acesta urmează să o primească se ridică la câteva zeci de mii de euro. O altă cerere a luptătorului este să aibă la dispoziţie - 24 de ore din 24 - un bucătar de origine surinameză. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite