Preşedintele Asociaţiei "Victoria": "În Timişoara ar trebuie să fie 1.000 de revoluţionari cu merite deosebite, dar numărul lor este dublu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revoluţionarii din Timişoara pregătesc noi proteste
Revoluţionarii din Timişoara pregătesc noi proteste

Revoluţionarii din Timişoara au primit aprobare pentru manifestări împotriva situaţiei generale din România, dar şi împotriva legii care anunţă că la anul toate indemnizaţiile pentru revoluţionari urmează să fie suspendate.

Revoluţionarii pregătesc o serie de acţiuni, pentru care se organizează în aceste zile. Ei au primit aprobare de la Primărie pentru proteste începând de astăzi până pe data de 22 decembrie. “Pentru prima dată ne vom unii toate asociaţiile. E normal să îi susţinem pe cei care au intrat în greva foamei. Veţi vedea că vom face o nouă Revoluţie”, a spus Marius Tudose, vicepreşedintele Forumului Revoluţiei din Timişoara.

 “Mulţi sunt oameni simpli, care nu mai găsesc un loc de muncă. În România, după 50 de ani nu te mai angajează nimeni. E normal să fie disperaţi şi suntem alături de cei care au intrat în greva foamei. De astăzi vor demara proteste non-stop în Timişoara”, a spus Lorin Fortuna, preşedintele Asociaţiei Victoria.

"Sunt mulţi impostori, dar nu avem soluţii juridice"

Chiar dacă revoluţionarii din Timişoara sunt împotriva suspendării indemnizaţiilor, majoritatea dintre ei sunt de acord că există printre ei numeroşi impostori. “Sunt mulţi impostori, dar nu e problema noatră. Nu avem soluţii juridice pentru eliminarea lor. În Timişoara ar trebuie să fie cel mult o mie de revoluţionari cu merite deosebite, dar numărul lor este dublu.  La Lugoj ar trebui să fie 30, dar sunt aproape 200. Noi îi susţinem pe revoluţionarii autentici”, a mai spus Fortuna.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite