Premierul Emil Boc confirmă influenţa „greilor” din Arad în zona de Vest: „Cele mai importante resurse publice sunt investite în această zonă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la stânga la dreapta: Premierul Emil Boc, ministrul Transporturilor Anca Boagiu şi ministrul de Interne Traian Igaş FOTO: Sebastian Tătaru
De la stânga la dreapta: Premierul Emil Boc, ministrul Transporturilor Anca Boagiu şi ministrul de Interne Traian Igaş FOTO: Sebastian Tătaru

Aradul este la putere în această perioadă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Cu oameni impuşi în posturi cheie, atât la nivel central, cât şi regional, dar şi cu investiţii puternice în infrastructură, Aradul beneficiază de importante fonduri de la bugetul de stat. Premierul Emil Boc a confirmat astăzi acest lucru. 

Timişoara a avut o puternică perioadă de creştere economică, în special datorită marilor investiţii private care s-au făcut în zonă. „Iscusinţa” oamenilor politici din zonă a făcut ca Timişoara să fie izolată în regiunea pe care ar fi trebuit, practic, să o controleze fără niciun fel de probleme. Autostrada Arad-Timişoara, inaugurată astăzi , trece la aproximativ 15 kilometri de Timişoara, din oraş şi până la punctul de urcare făcând aproximativ 20 de minute, tot atâta cât faci şi pe autostradă pentru a ajunge până la Arad. De asemenea, oraşul nu are o centură ocolitoare, ce există acuma fiind o ruşine pentru un oraş ca Timişoara. Centura Timişoarei este, de fapt, un sfert din şoseaua care trebuie să înconjoare oraşul, iar circulaţia se desfăşoară pe câte un singur sens. „La Timişoara va exista un ring al oraşului. Timişoara are nevoie de o centură şi o va avea”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. 

În tot acest timp, politicienii puterii din Arad nu au stat cu mâinile în sân. Şi-au plasat oameni în funcţii cheie şi Aradul a reuşit să obţină finanţări pentru proiecte de investiţii importante. Astfel, Aradul se bucură de o şosea de centură în regim de autostradă, iar lucrurile nu se vor opri aici. O spune chiar premierul Emil Boc. „Doamna ministru (n.a. Anca Boagiu) a spus: cele mai importante resurse publice din România sunt investite în această zonă”, a declarat premierul Emil Boc, la inaugurarea centurii Aradului, înconjurat de primarului Aradului şi alţi "grei" din Arad. De asemenea, premierul a spus că până în 2013 vor fi puşi în circulaţie în toată ţara 434 de kilometri de autostradă.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite