VIDEO Premieră românească. Socializarea s-a mutat online la Radio Feisbuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare amator al reţelei Facebook, realizatorul de emisiuni Radu Micu a mutat discuţiile scrise de pe „perete” pe unde radio. În scurt timp, emisiunile de la Radio Feisbuc va putea fi văzute şi ascultatepe Internet.

Cea mai în vogă reţea de socializare de pe Internet, Facebook, şi-a găsit întrebuinţare şi pe unde radio. Ideea de a da glas discuţiilor din faţa tastaturilor îi aparţine realizatorului Radu Micu, care a înfiinţat Radio Feisbuc. „Este un plan de ieşire din criză. Din criza asta în care oamenii au intrat fără să-şi dea seama. Fiecare om are ceva interesant de spus, de arătat, de demonstrat. Aşa că am inventat Radio Fesibuc pentru a le oferi prietenilor mei o platformă de manifestare, un loc de joacă”, a declarat Radu Micu.



In curând live pe net

Radio Feisbuc îi pune pe tineri în faţa unei noi provocări. În fiecare marţi, de la ora 20.00, pe Radio Timişoara şi pe www.radiofeisbuc.ro, amatorii de Facebook sunt invitaţi în studio sau pe telefoane să converseze în direct.
Este ideea tuturor celor care s-au săturat de banalitate. Să vorbim la radio aşa cum scriem pe Facebook. Asta este visul meu”, a mai spus Micu. În curând urmează să se facă şi transmisie live pe site-ul respectiv, cu trei camere, două fixe şi una mobilă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite