Premieră în Banat – pompierii timişoreni au trecut pe blog, Facebook şi Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii din Timişoara în acţiune
Pompierii din Timişoara în acţiune

Pentru a veni in sprijinul timișorenilor și a celor din județ în ce privește activitatea de situație de urgență, pompierii au lansat un blog. Acesta este o premieră pentru întreaga ţară.

După modelul occidental, pompierii timişoreni vor astfel să se apropie mai mult de cetăţeni. Cu ocazia dezbaterii ,,Cutremurele bănățene riscul seismic și siguranța fondului construit”, a avut loc lansarea blogului Pompierii Timişoara: http://pompieriitm.wordpress.com/.

Pe blog se găsesc o serie de informații referitoare la modul de prevenire și acțiune în situații de urgență (incendii, cutremur, inundații, alte dezastre), galerie foto și filme specifice situațiilor de urgență, materiale specifice activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență, știri din presa locală și națională, materiale referitoare la stingerea incendiilor, linkuri la organizații profesionale în domeniu din România și alte țărî în domeniul situațiilor de urgență, istoric pompieri, obligații ale autorităților locale în domeniul situațiilor de urgență, materiale de informare preventivă.

Pompierii şi-au făcut pagină şi pe Facebook Pompierii şi au cont pe Twitter, unde se regăsesc și se vor mai posta o serie de materiale de informare.

În activitatea de zi cu zi este foarte important prevenirea situațiilor de urgență, care se poate realiza cu bani puțini. Ca noutate materialele de pe blog pot fi accesate de ori cine din țară și din lume indiferen de vârstă care este conectat la internet și dorește să se pregătească, informeze sau să se documenteze”, spune Mirel Opriş, de la Pompierii Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite