Timişoara: Pregătiri de iarnă, cu blană şi piele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Pregătiri de iarnă, cu blană şi piele
Timişoara: Pregătiri de iarnă, cu blană şi piele

Târgul de produse vestimentare Vest Fashion i-a ademenit pe timişoreni cu oferte variate de sezon, la preţuri de producător.

Producători din toate colţurile ţării şi comercianţi din străinătate au scos la stand produsele de sezon.  Timişorenii s-au înghesuit încă de la ora deschiderii târgului să-şi înnoiască garderoba. Cu toate acestea, bugetele lor sunt mult mai reduse decât în anii precedenţi. „Anul acesta avem un buget mai mic decât în anii precedenţi. Să spunem, cam 500 de lei de familie”, a spus Alina Ples, timişoreancă, 35 de ani.

Comercianţii au simţit şi ei că vânzările nu mai sunt la fel de mari ca în anii precedenţi şi au redus din preţuri. „Merge slăbuţ, nu ne lăudăm deloc. Din an în an tot mai greu se dau. Câte ceva tot am mai scăzut, dar nu mai avem din ce să scadem”, a spus Şandor Fazakaş.

Preţuri de sezon


Standurile cu produse din piele sau blănuri naturale se pierd printre standurile cu haine grose  din materiale sintetice. Preţurile diferă şi ele în funcţie de calitate şi de model. Hainele din blană naturală costă între 1.400 de lei şi 4.500 de lei. Cele din piele se vând cu preţuri care pornesc de la 500 de lei. Gecile din materiale sintetice nu depăşesc 100 de lei. 

Doamnele sunt şi de data aceasta în avantaj pentru că pot alege dintr-o gamă variată de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cizmuliţele din piele sunt la preţ de magazin, dar modelele sunt mult mai variate. Pentru o pereche de cizme înalte din piele o doamnă va plăti până la 250 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite