Timişoara: Prefectul de Timiş s-a însurat şi s-a plimbat într-un Cadillac decapotabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Băcală s-a căsătorit, azi, religios şi civil cu profesoara Elisabeta Catană. Cei doi şi-au unit destinele mai întâi la Catedrala Mitroplolitană, unde a avut loc slujba de cununie.

Mirii au urcat apoi într-un Cadillac „El Dorado”, decapotabil, s-au îndreptat la Centrul Regional de Afaceri, unde a avut loc şi cununia civilă, oficiată de secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari. Imediat după ce au coborât din limuzina americană, cei doi au ciocnit un pahar de şampanie, iar apoi au dat cu paharele de pământ, în semn de belşug.

Mircea Băcală şi soţia sa Elisabeta i-au avut ca naşi pe fostul consilier judeţean, actual parlamentar, Alin Popoviciu şi pe soţia acestuia. Petrecerea de la CRAFT a început în urmă cu o oră, iar printre cei care au fost invitaţi se numără aproape o sută de primari din localităţile timişene, dar şi numeroşi oameni politici.

În această seară, sunt aşteptate aproape 500 de persoane. Pe scena amenajată în incinta localului vor urca Mirabela Dauer,  Petrică Moise şi Raul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite