Timisoara: Actul final al dramei de la Praktiker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: Actul final al dramei de la Praktiker
Timisoara: Actul final al dramei de la Praktiker

Corina şi Flavius Forga, părinţii micuţului de trei ani care a murit, sunt foarte apreciaţi în  comuna Orţişoara, unde locuiesc

Părinţii lui Andrei Ştefan Forga, care şi-au îngropat, miercuri, micuţul de numai 3 ani, nu îşi revin din şoc.

Familia Forga trece prin momente cumplite după ce şi-au pierdut copilul de doar trei ani, în urma unui stupid accident. Pe micuţ au căzut pe el plăci de rigips în magazinul Praktiker. Cei doi părinţi nu s-au putut linişti nici la o zi după ce l-au înmormântat pe micuţul Ştefan Andrei.

În acea zi, salvarea a fost chemată de trei ori, pentru a oferi îngrijiri medicale mamei sfâşiată de durere. „Sunt foarte afectaţi. Eu l-am botezat pe cel mic. Săracii de ei, de abia au reuşit să îşi renoveze casa. Au ajuns pe final şi au mai mers să cumpere rigips. Şi bunicul e terminat, Ştefan a fost îngerul lui. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Nu există durere mai mare decât să îţi îngropi copilul. Aşa a fost să fie, s-au aflat la momentul şi timpul nepotrivit acolo. E crucea lor”, a declarat Ioan Sâtea, care este preot de 33 de ani la Orţişoara.

Părinţi model

Soţii Forga sunt respectaţi de toţi sătenii, care spun că sunt părinţi model. Flavius Forga este profesor de sport la şcoala din localitate, iar Corina este referent cultural la primărie. Toţi cunoscuţii sunt şocaţi de ghinionul care s-a abătut asupra familiei Forga. „Este o familie extrem de bună. Sunt educatoare de 38 de ani la Orţişoara şi cunosc destul de bine care părinţi se ocupă de copiii lor şi care nu. Pot să spun, cu mâna pe inimă, că ei sunt părinţi model. Peste tot lua copiii cu ei. Tatăl mergea cu ei şi la antrenamente, mama îi lua la evenimente culturale. Au condiţii excepţionale, din păcate, Dumnezeul a vrut altfel”, a spus Delia Rădmănăştean, colegă cu Flavius Forga la şcoala din Orţişoara.
La înmormântarea micuţului Ştefan Forga a participat foarte multă lume. Mormântul a fost acoperit cu aproape 200 de coroane. Printre ele este şi una trimisă de rugbiştii de la clubul RCM Timişoara.

Anchetă fără vinovaţi

Primarul din Orţişoara a discutat despre caz la Direcţia pentru Protecţia Copilului, care face o anchetă. „Nu e vina nimănui, a fost un accident. Nu este neglijenţă. Eu le-aş încredinţa lor propriul meu copil”, a spus primarul Aleodor Sobolu.

3
ani avea micuţul Ştefan Andrei, care a fost înmormântat ieri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite