Timişoara: Povestea crimei se vinde pe net

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Povestea crimei se vinde pe net
Timişoara: Povestea crimei se vinde pe net

Carmen Bejan, studenta arestată pentru crima de la Medicină, le-a dat idei internauţilor. Pe numele fetei a fost creat un profil pe un site de relaţionare care are oferte pentru domni cu vârsta de peste 65 de ani.

Carmen Bejan a ajuns vedetă fără voia ei. De când a fost arestată şi este suspectată de uciderea şi tranşarea unui om, Carmen Bejan a devenit  personaj de bancuri, face titlul unei petiţii online şi, mai nou, are profil pe un site de relaţionare. Unul dintre „fanii” ei i-a creat un profil în bătaie de joc.

Comentarii şi sugestii
Pe site-ul cu pricina, studenta  are oferte pentru serviciile sexuale în combinaţie cu diferite metode prin care poate surveni moartea.
„Caut tipi maturi: peste 65 de ani, din Timişoara, pentru căsăpit. Oferta completă la o mie de euroi”, aşa sună descrierea fetei pe internet. Medicinista este, conform profilului, interesată de bărbaţi şi femei şi este înscrisă în clubul virtual „Carmen Bejan, criminala angelică de la Timişoara - studente prostituate”. Vizitatorii paginii de internet sunt numeroşi şi la fel de numeroase sunt comentariile acide la profilul fetei. „Ceva de stors, nu te-ai gândit? Să bagi omul în maşina de spălat şi să-l storci manual”, a propus Ilione, unul dintre cei care au accesat site-ul.

Petiţia are succes
Pe web a mai apărut, imediat după crima de la Medicină, o petiţie prin care, un grup de tineri cer  „sprijinul în aflarea adevărului şi pedepsirea adevăraţilor criminali”. Petiţia a fost postată pe forumuri şi mai bine de 100 de oameni s-au arătat interesaţi de cererea fanilor celor doi tineri suspectaţi de crimă, Carmen Bejan şi Sergiu Florea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite