Timişoara: Povestea bebeluşului ucis în căminul crimei de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Povestea bebeluşului ucis în căminul crimei de la Medicină
Timişoara: Povestea bebeluşului ucis în căminul crimei de la Medicină

În clădirea unde Trifu Schroth a fost ucis şi tăiat în bucăţi, o altă viitoare doctoriţă şi-a aruncat copilul în toaletă.

Căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara nu este la prima abatere când vine vorba de crime şi alte acte de violenţă. Cu doar un an în urmă, în primăvara anului 2008, o studentă cazată în căminul 1 a fost acuzată de pruncucidere, după ce a născut în luna a opta şi şi-a abandonat fiul într-un wc. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă a fost vorba despre un avort spontan sau dacă bebeluşul încă mai respira când a fost aruncat în toaletă.

Cămin cu probleme

Trupul fără viaţă al nou-născutului a fost descoperit de un student. Tânărul a anunţat portarul, care, la rândul său, a sunat la Poliţie. Surse din cadrul Secţiei 1 de Poliţie spun că aceiaşi poliţişti chemaţi în cazul pruncuciderii au venit şi la găsirea cadavrului lui Trifu Schroth, rromul tranşat la Medicină.

Când au văzut pentru prima dată petele de sânge, poliţiştii s-au gândit că este vorba despre o nouă pruncucidere. Aceeaşi sursă care a dorit să îşi păstreze anonimatul a declarat că în cămin funcţiona un regim hotelier: „Constant erau probleme, iar în decursul acestei veri modalitatea de cazare s-a scăpat de sub control din cauza aglomeraţiei din perioada examenelor”. În prezent,  dosarul este încă nefinalizat, iar tânăra urmează să fie internată pentru o perioadă într-un spital de psihiatrie.

„Studenta a născut în noaptea de 4 spre 5 martie 2008. În prezent, dosarul ei se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, iar anchetatorii aşteaptă ultimele expertize”, a declarat Nonus Ungureanu, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Timiş.

Crimă sângeroasă

În urmă cu două săptămâni, trupul tranşat în bucăţi al rromului Trifu Schroth, judecător de stabor, a fost găsit în portbagajul propriei sale maşini, în parcarea Căminului 1 de Medicină. Studenţii medicinişti Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost acuzaţi de crimă şi complicitate la crimă. Între timp, tinerii şi-au schimbat declaraţiile de mai multe ori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite