Poştaşii bănăţeni solicită mopeduri, biciclete, uniforme şi genţi profesionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de poştaşi din Regionala Timişoara i-au transmis păsurile directorului Nelu Balaş. Aceştia sunt nemulţumiţi de actualele condiţii de muncă şi cer modernizarea dotărilor.

Poştaşii prezenţi la întâlnire au solicitat uniforme noi şi genţi profesionale, dotarea în perspectivă apropiată cu biciclete sau mopeduri. De asemenea, aceştia doresc corelarea cu poliţiştii comunitari, în zilele de pensii. Directorul Nelu Balaş le-a dat o primă veste bună: „Din luna aprilie, vor fi scoase din depozit uniforme şi veste noi, pentru că, aşa cum a declarat, „o imagine bună a Poştei Române nu se poate construi, dacă nu plecăm, în primul rând, de la modul în care arată poştaşul”, a declarat Nelu Balaş.

Tot la capitolul imagine, se înscrie şi demersul amplu, de modificare a instrucţiunilor de lucru, de reorganizare a zonelor de acţiune-trasee, în condiţiile în care actualulele prevederi datează din anii 70.

Prime de sărbători

Un alt punct important pentru poştaşi vizează prevederile legislative interne de premiere.  „Aşa cum ştiţi, de Crăciun şi de 8 martie, Poşta Română a oferit prime pentru cei care formează marea familie a Poştei. Acum, în preajma Sărbătorilor de Paşti, fiecare angajat va primi 150 de lei, drept primă. Mai mult, valoarea individuală a bonurilor de masă ajunge, din aprilie, la 9 lei”, a mai declarat Nelu Balaş.

Întâlnirile directorului Centrului Regional Reţea Poştală Timişoara cu angajaţii vor continua, în cadrul acţiunilor de sondare a pulsului instituţiei.
 


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite