Poştaş bătut şi jefuit la Timişoara. Hoţii au plecat cu 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de groază pentru o angajată a Poştei Române din Timişoara. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost bătută cu bestialitate de doi hoţi, care au lăsat-o fără geanta în care se aflau aproape 30.000 de lei. Cei doi indivizi au dispărut, iar poliţiştii trebuie acum să îi găsească.

Atacul a avut loc astăzi într-un cartier rău famat al Timişoarei. Din primele informaţii, hoţii au urmărit-o pe angajata Poştei Române Timişoara. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a apucat să împartă doar câteva pensii. În momentul în care a ajuns pe o stradă lăturalnică, doi hoţi au sărit pe femeie, au bătut-o, după care au fugit cu geanta acesteia, în care se aflau o serie de documente, dar şi 30.000 de lei.

În stare de şoc, femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde medicii s-au grăbit să îi acorde primul ajutor. "La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă de cercetare, care, din primele verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care a ieşit dintr-un imobil, factorul poştal a fost agresat de două persoane necunoscute care i-au smuls geanta cu o sumă de bani de pe umăr, după care au fugit", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite