Ziua a opta de proteste: portrele lui Băsescu, Boc și Isărescu au ars la Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ o sută de persoane protestează pe ploaie în fața Operei din Timișoara. Traian Băsescu, Emil Boc, Mugur Isărescu, dar și Mihai Anghel, directorul Radio Timișoara și Lucian Ionică, directorul studioului TVR Timișoara, au ars la figurat.

Lorin Fortuna, unul din liderii Revoluției din urmă cu 23 de ani, primul om care a vorbit în balconul operei, pe 20 decembrie 1989, a venit pregătit cu mai multe portrete pe care le-a incendiat.Traian Băsescu, Emil Boc, Mugur Isărescu, Mihai Anghel, directorul Radio Timișoara și Lucian Ionică, directorul studioului TVR Timișoara au ars la figurat. “Mesajul pentru Băsescu și Boc sunt clare. Isărescu este masonul șef, iar directorii de la TVR Timișoara și Radio Timișoara blochează accesul pentu o dezbatere despre problemele timișorenilor”, a spus Lorin Fortuna. Protestatarii au strigat și în această seară: “Jos Guvenul Boc”, „Anticipate”, „Guvern de tehnocrați”, „Demisa”.



GALERIE FOTO

Manifestanții din Piața Victoriei au cerut transformarea protestelor de la nivel individual, la cel oficial. “Vom cere consilierilor locali să ia o decizie în acest sens în ședința de marți, 24 ianuarie. Ar fi primul oraș din România unde Consiliul Local se alătură manifestanților. Exemplul Timișoarei poate fi urmat și de alte orașe”, a mai spus Fortuna.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite