Pompierii lugojeni vor să arate că sunt cei mai buni din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul sportiv al pompierilor lugojeni participă zilele acestea la faza naţională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, care se desfăşoară la Bacău. Pompierii lugojeni participă pentru a noua oară consecutiv la acest concurs, în fiecare an reuşind să aducă rezultate excelente judeţului nostru.

La faza finală a concursurilor s-au calificat 12 echipe, de la tot atâtea inspectorate pentru situaţii de urgenţă din ţară: Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Bucureşti, Călăraşi, Mehedinţi, Ialomiţa, Iaşi, Suceava şi Timiş. Probele pe care le vor avea de parcurs pompierii - sportivi vor fi următoarele: „scara de fereastră", „ştafeta 4X100 metri", „pista cu obstacole 100 m" şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă".

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie - septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. În urma competiţiei, lotului câştigător i se acordă cupa transmisibilă „Căpitan Pavel Zăgănescu".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite