Poliţistul care a ridicat o maşină cu un copil în ea va fi sancţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gheorghe Ciuhandu a dispus o anchetă internă la Administrarea Domeniului Public şi la Poliţia Locală după ce un echipaj mixt a ridicat o maşină în care se afla un copil. Chiar dacă s-a încercat muşamalizarea cazului, şeful Poliţiei Locale confirmă incidentul şi a încercat să-l scuze pe agentul care a dispus ridicarea, dar a spus şi că se vor lua măsuri.

Un echipaj de la Serviciul Ridicări Auto a ridicat ieri o maşină parcată neregulementar în care dormea un copil de 12 ani. Pentru că şefii de la ADP şi Poliţia Locale ezitau să confirme incidentul, primarul Gheorghe Ciuhandu a cerut până mâine dimineaţă un raport pe această temă. „Având în vedere incidentul provocat de ridicarea unei maşini în care se afla un minor, primarul Gheorghe Ciuhandu a solicitat în cursul zilei de astăzi, Poliţiei Locale şi SC Administrarea Domeniului Public SA, ca până mâine, 23.02.2011, ora 10,00 să-i prezinte o informare privitoare la acest eveniment, precum şi măsurile propuse a se lua”, arată un comunicat al Biroului de Presă.

Şeful Poliţiei Locale: „Era acoperit cu o pătură”


Directorul executiv al Poliţiei Locale Timişoara, Doru Spătaru a confirmat astăzi că incidentul de ieri este real şi că s-a dispus deja o anchetă internă. „Un băiat dormea în maşină încuiat de tatăl lui acoperit cu pătură. Nu l-au văzut. Dacă lua maşina foc?!”, a spus Spătaru. Potrivit acestuia „cea mai bună sancţiune a agentului va fi trimiterea lui pe stradă, la ordine publică”.

Scenele de râsul-plânsul de ieri nu sunt singurele în care au fost implicaţi cei de la Serviciul de Ridicare a maşinilor. Fostul consilier local, Cristian Anton s-a încăierat cu un poliţist comunitar după ce i-a fost ridicată maşina în timp ce era în cofetărie să ia tortul de ziua fiicei sale. Scena s-a petrecut pe Calea Lugojului, unde Cristian Anton a mers să ia un tort pe care să îl ducă la grădiniţă de ziua fiicei sale şi a parcat ilegal. Când era încă în cofetărie, Anton a văzut că maşina îi este ridicată şi a fugit spre maşină, unde a intrat în conflict cu poliţistul comunitar Ciprian Lascu. Acesta din urmă i-a pulverizat lui Cristian Anton spray lacrimogen în ochi, iar consilierului nu i-a mai rămas decât să plângă, la propriu, după tortul fetei. În urma unei anchete interne, poliţistul a fost penalizat la salariu pentru că a folosit incorect spray-ul lacrimogen, făcând exces de zel.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite