Timişoara: Poliţistul ninja a arbitrat la mondialele de kempo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Poliţistul ninja a arbitrat la mondialele de kempo
Timişoara: Poliţistul ninja a arbitrat la mondialele de kempo

Marcel Pleş, noul şef al Postului de Poliţie din localitatea Şag a participat ca arbitru la Campionatul Mondial de Kempo, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Marcel Pleş practică artele marţiale de 27 de ani, iar din 2006 şi-a deschis propriul club de kempo, C.S. Amaterasu. Poliţistul timişorean participă cu elevii săi la numeroase concursuri în afara graniţei, clubul său fiind înscris şi în campionatul Ungariei. 

Pleş este poliţistul timişean cu cele mai multe medalii în competiţiile sportive. În 2007 a câştigat tilul de campion mondial la kempo, de la Budapesta, iar în 2008, a obţinut numai puţin de trei medalii (aur, argint şi bronz) la mondialele de la Faro, Portugalia.

De această dată, poliţistul nu a mai concurat, ci a fost unul dintre arbitrii competiţiei. „Au participat 600 de sportivi din 40 de ţări. Eu nu am mai participat în acest an, pentru că a venit rândul să îi las pe cei mai tineri. Am deja 41 de ani şi nu mai merge”, a declarat Marcel Pleş.

Marcel Pleş a preluat Postul de Poliţie de la Şag, lăsat liber după moartea lui Ludovic Kovacs. Acesta a decedeat în această vară după ce a fost lovit de un camion, în timpul unei razii.

Pleş este şeful securităţii pentru trei din compeţitiile auto din România: tot teren, viteză pe traseu montan şi raliu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite