Timişoara: Poliţistul ucis în misiune a fost înmormântat cu onoruri militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul Ludovic Kovacs, de 47 de ani, a fost accidentat mortal de un camion. Poliţistul a fost condus pe ultimul drum, miercuri seara, de 500 de poliţişti şi cunoscuţi.

Citeşte şi:

Timişoara: 48 de focuri de armă pentru poliţistul călcat de camion

Timişoara: Poliţistul accidentat mortal în misiune va fi înmormântat cu onoruri militare

Timişoara: Poliţistul lovit de camion, în misiune, a murit la Spitalul Floreasca

Agentul Ludovic Kovacs, şeful postului de poliţie Şag, a fost înmormântat, ieri, în Chişoda, cu onoruri militare. Soţia, cele două fiice şi poliţiştii şi-au luat rămas bun de la agentul care a pierit luni, după ce s-a zbătut timp de o săptămână între viaţă şi moarte pe patul spitalelor din Timişoara şi Bucureşti.

Jandarmii au tras trei salve de focuri de armă la mormântul poliţistului, care a fost avansat post-mortem de vicepremierul Dan Nica.Poliţistul a fost lovit de un camion pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, de un camion fără frâne, plin cu cereale.

Ludovic Kovacs se afla într-un filtru în trafic şi a fost târât mai bine de zece metri sub roţile camionului. „El fost orfan. A crescut singur într-un orfelinat din Baia Mare, apoi a făcut şcoala profesională şi a absolvit şcoala de subofiţeri. A fost un poliţist extraordinar, care a muncit toată viaţa şi avea o activitate profesională ireproşabilă”, a spus Doru Spătaru, şeful Poliţiei Comunitare. 

Şoferul care l-a accidentat urmează să fie judecat pentru ucidere din culpă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite