Poliţiştii irlandezi sunt disperaţi să găsească criminalul unei românce ucise la Dublin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Dublin nu reuşesc să dea de urma criminalilor
Poliţiştii din Dublin nu reuşesc să dea de urma criminalilor

Eugenia Bratiş a fost găsită moartă într-un parc Dublin în vara acestui an. Poliţiştii din Irlanda nu au încă un suspect în acest caz. Chiar dacă românca, originară din Timişoara, era o femeie a străzii în Irlanda, poliţiştii de acolo au un comportament exemplar.

Totul a început în 05 augut. Poliţiştii din cadrul Cabra Garda Station din Dublin au fost anunţaţi că s-a descoprit un cadavru într-un parc de la periferia oraşului. Oamenii legii au stabilit că femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în zona toracelui. Timişoreanca nu a putut fi identificată, iar poliţia a făcut publice imaginile femeii. Un fotograf a surprins-o pe străzi pe Eugenia Bratiş înainte de a fi ucisă, iar cu ocazia unei expoziţii fotografice, femeia a fost identificată şi s-a stabilit că este din România.

Prin colaborarea cu autorităţile române, au fost găsiţi copiii victimei, un băiat şi o fată, cărora li s-au recoltat probe ADN pentru identificarea cadavrului. În urma rezultatelor s-a confirmat că femeia ucisă este mama lor. Copiii au fost duşi de urgenţă la Dublin, unde s-au întocmit procedurile din astfel de cazuri, iar trupul neînsufleţit al femeii a fost repatriat.

A cerşit pentru şcoala copiilor


Eugenia Bratiş a mers în Irlanda în urmă cu un an pentru a munci. Pentru că nu a găsit de lucru, a început să cerşească şi să trăiască pe stradă, iar tot ce aduna le trimitea copiilor pentru şcoală. Poliţiştii irlandezi bănuiesc că principalul motiv al crimei a fost jaful.

Oricine o cunoaşte pe femeie poate fi util anchetei

În urmă cu o lună, poliţiştii din Dublin au reţinut doi bărbaţi din România, suspecţi de uciderea femeii. Ulterior s-a dovedit că aceştia sunt nevinovaţi. Poliţiştii din Irlanda ştiu că în această perioadă românii din străinătate se întorc acasă şi fac un apel la oricine a cunoscut-o pe Eugenia Bratiş şi cunoaşte anturajul ei din Dublin, să sune la poliţie şi să ofere informaţii utile anchetei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite