Poliţiştii din Timişoara i-au amendat pe organizatorii celui mai mare cros din vestul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au amendat pe organizatorilor "Crosului Firmelor" pentru că nu aveau avizul final pentru desfăşurarea evenimentului. Oamenii legii spun că siguranţa a peste 1000 de persoane a fost pusă în pericol.

Pentru că probele din concurs, de ciclism şi de alergare, au fost organizate pe importante artere rutiere din municipiu şi nu exista un aviz al Direcţiei Poliţei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru organizarea acestei manifestări, oamenii legii au sancţionat contravenţional organizatorul conform prevederilor Legii 61 din 1991 cu suma de 1500 lei.

"Poliţiştii au dovedit imparţialitate şi de această dată şi au luat măsurile necesare ca această manifestare să se desfăşoare în bune condiţii, fără evenimente neplăcute şi cu respectarea normelor legale", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

În acest mod poliţiştii au luat măsurile necesare ca evenimentul să decurgă fără incidente, iar viaţa participanţilor să nu fie pusă în pericol.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite