Poliţiştii din Timişoara "dau" examenul de Bacalaureat, din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au supravegheat Bacalaureatul, iar acum anchetează frauda
Poliţiştii au supravegheat Bacalaureatul, iar acum anchetează frauda

O serie de poliţişti din Timişoara au o misiune teoretic uşoară zilele acestea. Ei trebuie să supravegheze desfăşurarea examenului naţional şi să asigure un climat de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii vor fi prezenţi atât în şcoli, cât şi în afara acestora.

În scopul asigurării climatului de siguranţă civică şi desfăşurării în condiţii optime a acestor sesiuni de examen , oamenii legii vor include unităţile de învăţământ pe itinerariile de patrulare. De asemenea, poliţiştii vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului rutier în zona instituţiilor de învăţământ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi ambuteiajelor.

În plus se vor adopta măsurile specifice pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant - neautorizat, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară afectează climatul de siguranţă publică.

Deoarece asigurarea ordinii şi liniştii publice din interiorul unităţilor de învăţământ revine reprezentanţilor Jandarmeriei Române , vor fi intensificate schimbul de date şi informaţii cu structurile Jandarmeriei Române, competente teritorial, în vederea asigurării intervenţiei specifice, precum şi pentru prevenirea oricăror situaţii generatoare de riscuri.

image
image
image
image

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cât de periculoasă este viaţa...

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite