Poliţiştii de frontieră timişeni au confiscat mai multe ţigări de contrabandă ascunse în podeaua dublă a unei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali timişeni au descoperit, în ultimile 24 de ore, peste 2.300 pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 9.700 de lei, ascunse în autoturismele mai multor persoane.

Cea mai mare captură, de 2.154 pachete cu ţigări, a fost realizată în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa. În jurul orei 12.30, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Opel, Ionel M., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Timiş. În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că tânărul transportă cu maşina bunuri accizabile motiv pentru care au solicitat autorităţii vamale efectuare unui control amănunţit. Cu această ocazie, în portbagaj, într-un locaş special amenajat prin dublarea podelei originale, au fost descoperite 2.154 de pachete cu ţigări, marca „Fast", având aplicat marcaj fiscal Serbia, evaluate la 8.831 lei.

Potrivit prevederilor legale, în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar Autoritatea Vamală a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 5.000 lei, reţinând totodată autoturismul şi ţigările.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite