Poliţiştii comunitari pun „gheara” doar pe roţile fraierilor. În faţa sediului ADP nu se ia nicio măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii comunitari şi angajaţii Telpark „vânează” zilnic maşinile din zona centrală parcate ilegal. În acelaşi timp, în faţa sediului de la Administrarea Domeniului Public (ADP) maşinile sunt parcate pe spaţiul verde şi pe trotuar fără să fie luată vreo măsură.

Şeful Poliţiei Comunitare, Doru Spătaru, avertiza că agenţii din subordinea sa vor „tăia şi spânzura” pentru a face ordine pe trotuare. Spusele lui Spătaru s-au confirmat şi poliţiştii comunitari au declanşat operaţiunea „gheara”, blocând zilnic zeci de maşini. Regula nu se aplică însă şi în faţa sediului ADP, unde maşinile sunt parcate pe spaţiul verde şi pe trotuar. „Fiind un trotuar mai larg aici nu au fost ridicări. De obicei se acţionează pe trotuarele unde este blocat accesul pietonilor. Poliţia Comunitară decide unde se blochează”, a spus şeful Telpark Timişoara, Ionel Ursu.



Măsuri de ochii lumii

Întrebat de ce nu a luat măsuri în zona ADP-ului, şeful Poliţiei Comunitare a spus că din cunoştinţele sale s-au dat amenzi în zonă. „Nu putem cuprinde tot oraşul. O să trimit acum un echipaj să vedem care este situaţia”, a spus Spătaru. Acesta a atras atenţia că maşinile ADP-ului care lasă doar câţiva centimetri pentru pietoni sunt parcate regulamentar. „Acolo este o parcare amenajată pentru 10-15 maşini”, a spus Doru Spătaru.

Din exces de zel poliţiştii comunitari iau măsuri drastice în zona centrală, iar în faţa sediului ADP nimeni nu ia nicio măsură





image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite