Poliţiştii au reţinut o educatoare bătută de bătrânele de 79 de ani pe care a vrut să le tâlhărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au cerut date de la martori ca să găsească infractoarea
Poliţiştii au cerut date de la martori ca să găsească infractoarea

Două surori de 79 de ani, gemene, au reuşit să scape de una dintre educatoarele de la Centrul pentru Copii cu Handicap din Lugoj care a intra mascată peste ele ca să le jefuiască.

O femeie de 42 de ani, dascăl pentru copii cu probleme la o Casă de Copii din Lugoj, a decis marţi dimineaţă să facă rost de bani jefuind o femeie în vârstă. S-a mascat şi a intrat peste o bătrână de 79 de ani, pe care a strâns-o de gât şi căreia i-a cerut banii. Bătrâna s-a speriat, a ţipat, iar în ajutor i-a sărit sora geamănă, care venise la ea în vizită.

 „Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Lugoj, de 79 de ani, că a intrat peste ea în casă o altă femeie mascată, care a agresat-o şi i-a cerut banii. Bătrâna a făcut gălăgie, iar dintr-o încăpere alăturată a sărit în ajutorul ei sora sa, tot de 79 de ani (sunt gemene), iar femeia care a intrat fraudulos în imobil a fugit. Poliţiştii au reuşit să o identifice, au reţinut-o, iar astăzi (miercuri – n.r.) o vor duce la Parchetul de pe ângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă”, a spus Marinela Apostolache, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Revenim cu amănunte.

 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite