Polițiștii timișoreni caută trei persoane suspectate de tâlhărirea lui Traian Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Orban, președintele Asociației Memorialul Revoluției
Traian Orban, președintele Asociației Memorialul Revoluției

Președintele Asociației “Memorialul Revoluției” din Timișoara a fost victima unei tâlhări, după ce a depistat trei hoți care cotrobăiau la ora 3 dimineața, într-una din camerele din noul de pe strada Oituz.

Polițiștii nu au reușit încă să îi identifice pe cei care au pătruns în noul sediu al Asociației “Memorialul Revoluției” unde l-au lovit pe Traian Orban, iar apoi un plecat cu câteva obiecte. Totul s-a întâmplat pe 25 februarie, în jurul orei 3 dimineața, când președintele Asociației “Memorialul Revoluției” a fost trezit de zgomotul făcut de hoții care cotrobăiau într-una din încăperi.

Poliția a fost sesizată că la sediul Asociației Memorialul Revoluției s-a petrecut un jaf. Domnul Traian Orban a depistat trei persoane care încercau să sustragă anumite obiecte. Unul dintre hoți i-a aplicat o lovitură în față, iar când a căzut pe jos i-au furat și telefonul mobil din buzunar”, a declarat Andreea Cinteză, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Cei trei sunt căutați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărire și riscă ani buni de închisoare. “Nu au fost încă prinși, dar avem un cerc de suspecți care se ocupă cu astfel de spargeri”, a mai spus Andreea Cinteză.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite