Focuri de arme pentru prindea unor hoți care furau din mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incindentul a avut loc pe strada Maria Tănase. La observarea echipajului de poliție, hoții au încercat să fugă în direcții diferite fără a se supune somațiilor. Oamenii în uniformă au fost nevoiți să tragă două focuri de arme în plan vertical.

În timp ce executa serviciul de patrulare, în această dimineață, un echipaj mixt format dintr-un politișt și un jandarm, a observat în interiorul unui autoturism parcat pe strada Maria Tănase din Timișoara, o persoană care scotocea după diferite bunuri și un alt tânăr care se afla în partea dreapta a autoturismului.

La observarea echipajului au încercat să fugă în direcții diferite fără a se supune somațiilor polițiștilor, care au fost nevoiți să tragă două focuri de arme în plan vertical.

Politistul a continuat urmărirea unuia dintre suspecți pâna pe strada Bucovina unde acesta a urcat într-un autoturism în care se mai aflau o femeie și un bărbat. Aceștia au încercat să plece, dar polițistul s-a postat în fața autoturismului trăgând încă un foc de avertisment.

S-a procedat la imobilizarea persoanelor din autoturism care au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție, iar în urma legitimării s-a stabilit identitatea lor. Doi sunt din localitatea Hodoni și unul din Satchinez. Polițiștii din cadrul Biroului Furturi din Auto au preluat cercetările pentru instrumentarea dosarului de cercetare penală întocmit”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt la IPJ Timiș.

În urma investigațiilor efectuate a fost depistată si cea de-a patra persoană, pe a cărui nume a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite